Блог майстра виробничого навчання Сочинської Ірини
Сторінки
Головна сторінка
Дистанційне навчання
Для учнів
Методичні розробки
Мультимедійнй презентації
Атестація
Атестація
Портфоліо
Індивідуальний план професійного розвитку
Методичні розробки
1.
Прості форми нарізання овочів
2.
Приготування солодких страв
3.
Механічна кулінарна обробка птиці
4.
Приготування соусів
5. Форми і методи індивідуальної роботи з учнями
Відкриті уроки
1.
Приготування рибної січеної натуральної маси та напівфабрикатів з неї
2.
Приготування супів, солянок
3.
Приготування борщів
4.
Приготування риби запеченої
5.
Приготування фаршів, млинчиків з різним фаршем, виробів з тіста, смажених у фритюрі
Електронний посібник ОФ-3
. Виконання етапів підготовки залу до роботи та процесу обслуговування відвідувачів
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар