Блог майстра виробничого навчання Сочинської Ірини

Сторінки

  • Головна сторінка
  • Дистанційне навчання
  • Для учнів
  • Методичні розробки
  • Мультимедійнй презентації
  • Атестація

Атестація

Портфоліо


 Індивідуальний план професійного розвитку

Методичні розробки

1. Прості форми нарізання овочів

2. Приготування солодких страв

3. Механічна кулінарна обробка птиці 

4. Приготування соусів 

5. Форми і методи індивідуальної роботи з учнями

 Відкриті уроки

1. Приготування рибної січеної натуральної маси та напівфабрикатів з неї

2. Приготування супів, солянок 

3. Приготування борщів 

4. Приготування риби запеченої 

5. Приготування фаршів, млинчиків з різним фаршем, виробів з тіста, смажених у фритюрі


 

 Електронний посібник ОФ-3. Виконання етапів підготовки залу до роботи та процесу обслуговування відвідувачів

 


 

Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)
Погода
Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Понінці

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Кременчуці Погода у Мелітополі 
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Powered By Blogger

Шукати в цьому блозі

Про мене

Ірина Cочинська
Дивитися мій повний профіль

Загальна кількість переглядів сторінки

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

Тема "Венеціанське вікно". На платформі Blogger.